А аз ще задам един малко глупав въпрос.В смисъл там за стаите. Значи двойна стая е 24 лв. Начи ако доидем с приятелаката ми 24лв. трябва да внеса, защото по горе пише цена за един човек в двойна стая.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пролетен събор 2010 гр. Елена 17.04-18.04
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Farfuy_156 Покажи съобщениеЗдравейте колеги. Разбирам, че мястото на въпроса ми не е в тази тема, но е непряко свързан с нея : Освен събора в Елена, дали някой планува някоя по-голяма Алфа сбирка на територията на София-окръг в близките месеци ? Повдигам този въпрос във връзка с това, че не всеки в момента има финансовата възможност да дойде на събора в Елена въпреки огромното желание
А аз ще задам един малко глупав въпрос.В смисъл там за стаите. Значи двойна стая е 24 лв. Начи ако доидем с приятелаката ми 24лв. трябва да внеса, защото по горе пише цена за един човек в двойна стая.
Искам напомня на тези от Търновската група които няма да ползват хотела че трябва да си заяват участието и меню-тоLast edited by fiore; d.m.y г., 10:04.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Еххх точно по това време съм на концерт в Пловдив по точно на 19-ти и няма да има възможност (било то и финансова) да се класирам и на двете места! Нищо весело на вес!Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщениеЕххх точно по това време съм на концерт в Пловдив по точно на 19-ти и няма да има възможност (било то и финансова) да се класирам и на двете места! Нищо весело на вес!
Когато има желание се намира начин))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеКогато няма желание - оправдание винаги се намира.
Когато има желание се намира начин))
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
В събота бяхме на уточняващо посещение в Елена. Оказа се че в града има действаща бръснарница. Така че мъжете които искат ще могат да опитат автентично бръснене с бръснач при Сайд)))
С други думи- Ако никой друг не ви бръсне- Саид ще ви обръсне))))
Last edited by fiore; d.m.y г., 11:15.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от Yureti Покажи съобщениеКак стоят нещата от към бройка към момента... ???
Има ли шанс да се накумя в 92 минута, а да няма свободни места ?
Обаче - крайният срок за резервации е 10 април. След тази дата не можем да гарантираме нищо - такава е договорката с комплекса.
Comment
-
По принцип има идея да направим каране(автопоход) до някоя близка зебележителност. Колегите от търново могат дададат идея. Иначе вчерта също има възможност да организираме каквото искаме(оркестър ди джей или подобно) собствениците на комплекса са ни оставили избор.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Не видях в темата, но е хубаво да предупредя колегите за състоянието на прохода Твърдица-Елена! Просто не го ползвайте, то даже не е проход а черен път от билото до около 10-на км до Елена!
Comment
-
Айде от мен да мине ще ида утре да снеса кинти джамбурето, и моля тва да не се повтаря вече тоя месец, все пак и юни, и юли са месеци......не издържам вече....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАйде от мен да мине ще ида утре да снеса кинти джамбурето, и моля тва да не се повтаря вече тоя месец, все пак и юни, и юли са месеци......не издържам вече.....Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
Comment